true

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کانون سردفتران و دفتریاران، رئیس هیات مدیره کانون سردفتران و دفتریاران استان کردستان در نامه ای خطاب به رئیس رسانه ملی به حضور فردی به نام رضا ساکت اعتراض کرد.
جناب آقای دکتر جبلی
ریاست محترم سازمان صدا و سیما
سلام علیکم
احتراما پیرو پخش برنامه زنده گفتگوی ویژه خبری در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۴/۷ از شبکه خبر با حضور جناب دکتر بابائی ریاست محترم سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و آقای رضا ساکت سردفتر اسناد رسمی شماره ۱۷۰ مشهد به عنوان کارشناس ثبتی مراتب ذیل را به استحضار می رساند،خواهشمند است دستور فرمائید اقدامات لازم در این زمینه مبذول فرمایند:
۱-در مقدمه قانون اساسی و ذیل عنوان وسایل ارتباط جمعی می خوانیم:
“وسایل ارتباط جمعی (رادیو- تلویزیون) بایستی در جهت روند تکاملی انقلاب اسلامی در خدمت اشاعه فرهنگ اسلامی قرار گیرد و در این زمینه از برخورد سالم اندیشه های متفاوت بهره جوید و از اشاعه و ترویج خصلتهای تخریبی و ضد اسلامی جداً پرهیز کند.
پیروی از اصول چنین قانونی که آزادی و کرامت ابناء بشر را سرلوحه اهداف خود دانسته و راه رشد و تکامل میگشاید بر عهده همگان است .
همچنین در اصل ۱۷۵ قانون اساسی آمده است:”در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، آزادی بیان و نشر افکار با رعایت موازین اسلامی و مصالح کشور باید تامین گردد.
۲-ماده ۳۰(الحاقی ۱۳۸۱/۱۱/۷) اساسنامه سازمان صدا و سیما – چنانچه در برنامه های پخش شده سازمان (اعم از خبری، گزارشی، تولیدی در قالب های مختلف بیانی- تصویری و نمایشی) از شبکه های محلی، سراسری و بین المللی و یا در اطلاعیه های صادره از سوی آن سازمان مطالبی مشتمل بر توهین، افتراء یا خلاف واقع نسبت به هر شخص (اعم از حقیقی یا حقوقی) باشد و یا به هر نحوی اظهارات اشخاص تحریف گردد، مراحل ذیل برای احقاق حق طی خواهد شد.
– مدعی می تواند اعتراض خود را کتباً به سازمان صدا و سیما منعکس نماید. سازمان صدا و سیما در صورت قبول اعتراض، ظرف بیست و چهار ساعت پاسخ وی را به صورت عادلانه، حداقل دو برابر زمان اصل مطلب که از پنج دقیقه کمتر نباشد در همان برنامه و ساعت و در همان شبکه به طور رایگان پخش نماید.
– درصورت عدم توافق میان معترض و سازمان صدا و سیما، وی می تواند موضوع را برای رسیدگی به شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما به عنوان مرجع تشخیص وقوع توهین،افتراء،تحریف یا خلاف واقع منعکس کند.
۳-با توجه به اینکه آقای رضا ساکت سردفتری معلوم الحال در طول این چند سال بوده که با پیدایش فضاهای مجازی از سال ۱۳۹۲ به بعد از هیچ تلاش و کوششی برای ضربه زدن به دفاتر اسناد رسمی دریغ نورزیده و ضمن انتشار مطالب خلاف واقع و صرفا بر اساس تراوشهای ذهنی خود به دشمنی با کاتبان بالعدل آن هم در همین لباس برآمده است جامعه دفاتر اسناد رسمی به هیچ عنوان وی را به عنوان نماینده خود قبول نداشته و ندارد، نشر اکاذیب در فضاهای مجازی و تخریب و تضعیف کانون سردفتران و دفتریاران از جمله اقدامات مخرب و منفی این شخص می باشد که هیج کس در دشمنی و خصومت وی با نهاد سردفتری و دفتریاری اسناد رسمی تردیدی ندارد و برای همگان شناخته شده است حال در این شرایط ،سازمان صدا و سیما چگونه به چنین فردی که منافع فردی و مصالح حرفه ای و صنفی خود را رعایت نمی کند مجال حضور در برنامه های صدا و سیما را به عنوان کارشناس امور ثبتی می دهد؟! مگر این حرفه و صنف فاقد نماینده قانونی است که از چنین فردی برای حضور در برنامه های آن سازمان دعوت می شود؟! پس وجود شورای عالی سردفتران کشور و کانون سردفتران و دفتریاران در تهران و کلیه استان ها به عنوان مراجع حرفه ای و صنفی چه فلسفه ای دارد و چرا از روسای شورا و کانون چنین دعوتی صورت نمی گیرد تا به عنوان نماینده حدود ۱۷هزار سردفتر و دفتریار اسناد رسمی در این مملکت ضمن حضور در برنامه ها در مقام دفاع و پاسخگویی از حق شرعی و قانونی خود برآیند؟!
واقعا اتخاذ چنین رویه ای در صدا و سیما خلاف شرع و قانون اساسی است و این سازمان را از رسالت اصلی خود که همانا تنویر افکار عمومی می باشد دور کرده است.
۴-متاسفانه صدا و سیما در قضیه اسناد خودرو جنبه بی طرفی خود را حفظ نکرد و کاملا در راستای اهداف از پیش تعیین شده موسسه خصوصی رهگشا وابسته به راهور ناجا حرکت کرد و در تمام بخش های خبری در رادیو و تلویزیون با تکرار خبر و انجام مصاحبه های متعدد با قانون شکنان و مخالفان، دفاتر اسناد رسمی را بدون حق پاسخگویی تمام در هم کوبید تمام هم و غم رسانه ملی برنده شدن طرف مقابل در این بازی ناجوانمردانه و نابرابر بود.
۵-در موضوع طرح تسهیل صدور برخی از مجوزهای کسب و کار متاسفانه تعداد زیادی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی با دادن شعارهای بی پایه مبارزه با رانت و فساد و جلوگیری از امضاهای طلائی و بدون توجه به نظریه های کارشناسان عملا باعث تصویب چنین قانونی شدند که در مخالفت آن با موازین شرع، اصول ۳ و ۲۲ و ۲۸ و ۴۰ و ۴۴ قانون اساسی و سیاست های کلی اشتغال ابلاغی مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۰ نمی توان تردید کرد.
حذف ظرفیت عددی از آزمون سردفتری اسناد رسمی و برگزاری آزمون در هر سال و با یک حد نصاب بسبار پایبن زمینه قبولی مردودین آزمون های سال های قبل و افراد فاقد توانائی علمی و عملی لازم را در این حرفه خطیر که با اموال،مالکیت،عرض و ناموس مردم سر و کار دارد فراهم نموده است و تعبیر آقای ساکت از این اقدام ، به شاهکار قانونگذاری کاملا موید عناد ایشان با سردفتران و دفتریاران اسناد رسمی کشور است.
در پایان از ریاست محترم سازمان صدا و سیما استدعا دارد در رویه فعلی این سازمان تجدیدنظر فرموده و زمینه حضور و پاسخگویی نمایندگان قانونی نهاد سردفتری کشور را با انتخاب شورای عالی کانون سردفتران و دفتریاران یا کانون مرکز در همان برنامه از شبکه خبر فراهم نمایند.
با احترام و سپاس
احمد ازغ
رئیس هیات مدیره کانون سردفتران و دفتریاران استان کردستان
false
true
https://kordestan.notary-news.ir/?p=2047
false
true